یکی از فرصت های باارزش شغلی برای فازغ التحصیلان رشته حقوق، ورود به بازار حرفه ای وکالت است. برای این امر، لازم است تا متقاضیان در آزمون وکالت شرکت کنند و با کسب حدنصاب علمی لازم و گذراندن مراحل کارآموزی، پروانه وکالت دریافت نمایند.

آزمون وکالت در ایران زیر نظر دو نهاد کانون وکلای دادگستری و مرکز وکلای قوه قضاییه به صورت  مستقل و مجزا برگزار می شود و هریک از این دو نهاد شرایط و منابع آزمون وکالت را به صورت گداگانه معرفی می نمایند.

مواد امتحانی آزمون وکالت کانون وکلای دادگستری عبارتست از:

1. حقوق مدنی (ضریب 3) 2. آیین دادرسی مدنی (ضریب 3) 3. حقوق تجارت (ضریب 2) 4. اصول و متون فقه (ضریب 1) 5. حقوق جزا (ضریب 2 ) 6. آیین دادرسی کیفری (ضریب 2) و 7. حقوق اساسی (ضریب 1)

مواد امتحانی آزمون وکالت مرکز وکلای قوه قضاییه عبارتند از:

1. حقوق مدنی (ضریب 3) 2. آیین دادرسی مدنی (ضریب 3) 3. حقوق تجارت (ضریب 2) 4. متون فقه (ضریب 1) 5. حقوق جزا (ضریب 2 ) 6. آیین دادرسی کیفری (ضریب 2) 7. حقوق اساسی (ضریب 1) و 8. حقوق ثبت (ضریب 1)

برای موفقیت در آزمون وکالت، منابع متعددی در دسترس هستند که می‌توانند به شما کمک کنند تا بهترین آمادگی را در کسب بهترین نتیجه داشته باشید. در ادامه چند منبع معتبر برای آمادگی به آزمون وکالت ذکر شده است:

  • کتب درسی و قوانین:

مطالعهٔ دقیق مواد قانونی و اشراف و تسلط کامل بر آنها داشتن اهمیت بسیاری دارد. برای این منظور می توانید از منابع تفسیری مواد قانونی استفاده نمایید. به عنوان مثال، کتب مرتبط با حقوق مدنی، حقوق جزایی، حقوق کیفری، حقوق خصوصی، و غیره.

  • کلاس‌های حضوری:

شرکت در کلاس‌ آزمون وکالت و دوره‌های آموزشی حضوری مرتبط با آزمون وکالت در ارتقا سواد حقوقی و کسب موفقیت در آزمون وکالت بسیار تاثیرگذار می باشد بسیاری از موسسات و آموزشگاه‌ها دوره آمادگی آزمون وکالت را به صورت حضوری برگزار می کنند و شما می توانید با شرکت در این دوره ها به آمادگی کامل برای شرکت رد آزمون وکالت برسید.

  • آزمون‌های آزمایشی:

برای مرور و تثبیت مباحث درسی در هر آزمونی، شرکت در آزمون های طبقه بندی شده آزمایشی می تواند یک ابزار بررسی بسیار مناسب در میزان آمادگی و مهارت شما باشد. در رابطه با آزمون وکالت نیز، شرکت در آزمون های آزمایشی وکالت و مرور مطالب آزمونی بر اساس یک برنامه مدون و زمان بندی شده می تواند تاثیر بسیار زیادی در موفقیت شما داشته باشد.

  • بررسی سوالات آزمون های گذشته

حل آزمون‌های گذشته وکالت می‌تواند به شما کمک کند تا با ساختار آزمون و نوع سوالات آشنا شوید. این آزمون‌ها معمولاً در سایت‌های مختلف وابسته به سازمان وکلا منتشر می‌شوند.

  • مشاوره و برنامه ریزی درسی:

مشاوره تحصیلی و برنامه ریزی مطالعاتی زیرنظر یک پذیرفته شده ی مطلع و مسلط بر مباحث و ساختار آزمون وکالت می‌تواند به شما در درک بهتر قوانین و آمادگی برای آزمون کمک کند.

حتماً مهم است که برنامه مطالعاتی منظمی داشته باشید و تمرین‌های زیادی را انجام دهید تا بهترین نتیجه را در آزمون وکالت بگیرید.

راهکارهای موفقیت در آزمون وکالت

سهم ریاضی پایه دهم در کنکور تجربی

ریاضی دهم را چگونه بخوانیم؟

بهترین روش مطالعه برای آزمون وکالت

اهمیت زیست گیاهی در کنکور تجربی

معرفی منابع آزمون وکالت

تکنیک های برنامه ریزی مطالعاتی درس ریاضی دهم

آزمون ,وکالت ,ضریب ,حقوق ,شرکت ,آمادگی ,آزمون وکالت ,مدنی ضریب ,آیین دادرسی ,حقوق اساسی ,اساسی ضریب ,آیین دادرسی کیفری ,امتحانی آزمون وکالت ,مواد امتحانی آزمون ,منابع آزمون وکالت
مشخصات
آخرین جستجو ها